Accessoires voor uw terrasoverkapping

Ook als de zon fel schijnt, wilt u van uw tuin kunnen genieten. Het voordeel van een glazen terrasoverkapping is dat u ook met minder mooi weer buiten kunt zitten. Een zonwering in de tuin maakt het in de tuin zitten aangenamer.

Nederland zou Nederland echter niet zijn als het ook een groot gedeelte van het jaar iets kouder is. Door het plaatsen van een verwarming onder de glazen overkapping kunt u nóg langer buiten genieten. Een terras heater onder uw overkapping kan voor een aangename tempratuur zorgen. We kunnen ook verlichting voor uw terrasoverkapping leveren.

Glazen terrasoverkapping met zonwering

Op onze terrasoverkappingen leveren wij twee types zonwering.

Zonwering Peddy-Shield

Dit type zonwering wordt onder de terrasoverkapping gemonteerd. Tussen de dak sparren worden staaldraden met spanners bevestigd,. Aan deze staaldraden wordt het zonweringdoek met “runners” bevestigd. De zonwering kan nu handmatig per deel in en uit worden geschoven. Gekozen kan worden uit de kleuren wit, crème wit en licht grijs

Indien u wenst kan deze zonwering eenvoudig door u zelf worden gemonteerd.

Zonwering Verano Oslo

Dit type zonwering wordt met beugels op de terrasoverkapping gemonteerd en kan elektrisch met een afstandsbediening worden bedient. De cassette welke op de overkapping wordt gemonteerd is van hoogwaardig aluminium en is geheel gesloten, hierdoor is het zonweringsdoek goed beschermd tegen weersinvloeden. De cassette kan geleverd worden in de kleuren wit crème wit en antraciet.
Gekozen kan worden uit vele kleuren zonweringsdoek.

Door het gewicht en plaatsing OP de overkapping wordt deze zonwering alleen door ons zelf gemonteerd.

Verlichting bij terrasoverkapping

Wij gebruiken voor geïntegreerde lampjes led-verlichting met een zeer geringe inbouwdiepte om de constructie niet te verzwakken. De Led-verlichting die wij toepassen geven een mooi warm wit licht af., dus niet die koude blauwe lampjes van vroeger. Wij integreren de led-lampjes in de dak sparren (liggers) en in de dubbele staanders. Bij montage door ons worden de lampjes stekkerklaar afgeleverd, aansluiting op het lichtnet dient door u zelf gerealiseerd te worden. Ook voor de zelfbouwer leveren wij losse lampjes. Voor prijzen voor deze verlichting kunt u kijken bij prijzen
verlichting2

Verwarming bij glazen terrasoverkapping

Wilt u een behaaglijke temperatuur tijdens de killere avonden, denkt u dan eens aan een terras heater onder uw overkapping. Wij leveren en monteren terras heaters van Solamagic. Deze terras heaters zijn uitgerust met Philips HeLeN stralingslampen voor een behaaglijke warmte. Omdat de stralingslamp slechts verwarmd wat hij aanstraalt blijft de behuizing koel en kan deze uiterst veilig onder de glazen overkapping gemonteerd worden. Wij monteren en leveren de terras heaters stekkerklaar af.

Glazen schuifdeuren

Om uw overkapping geheel te sluiten kunnen uw terrasoverkapping voorzien van een mooi glazen schuifdeursysteem. Deze schuifdeuren zijn gemaakt van 10mm gehard glas en de profielen van aluminium. Leverbaar in de kleuren Ral 9010 / 9001 / 7016 en 9005.

Neem contact op

Mob: 06-504 978 66
info@afdaken.nl

VDGRIEND Hout & Glas
Ambachtsweg 52a
1271AM  Huizen
(geen showroom)